dimarts, 12 de novembre del 2013

El pi essencial







9 comentaris:

  1. El que no arribis tu a llegir en el bosc! La teva biblioteca a l'aire lliure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Deia, més o menys, el mestre Thoureau: Si quan sóc al bosc no penso en el bosc no faig res.
      Només miro de fer-li el màxim cas i la veritat és que sempre resulta alliçonador.

      Elimina
    2. res més distret que anar llegint el paisatge, lectura infinita que no cansa. espero que la reïna d'aquest pi continuï brollant després del desastre.

      Elimina
  2. Ja em fixaré en uns quants pins que tinc localitzats per Sant Llorenç, però diria que alguns tenen fang. Potser en uns s'hi refreguen abans i en d'altres després...
    S'acaba aquest Extramurs; una altra 'obra acabada' que potser no s'acabaria mai. Em faig càrrec de la feina que suposa il·lustrar-lo, i t'has de fer càrrec tu de quant ha il·lustrat als seus lectors!
    Només resta pendent una excursió Extramurs.
    Esperem amb deler el proper projecte, si és que s'escau i és públic, és clar.

    ResponElimina
  3. És cert això que dius, Sergi. No ho explico al text però bassa enllà sí que pins i alzines estan tenyits de fang. Això deu ser com l'aclarida dels túnels de rentat.
    Tampoc era un problema la il·lustració. Diria que en cinc dies vaig tenir-lo llest. En canvi els textos no han existit fins una estona abans de publicar-los...
    Passa que ara tinc altres projectes que m'absorbeixen i l'excessiva diversificació no m'ajuda.
    Ja ho rumiaré, això de l'excursió Extramurs; quan pugui, que ara toca guàrdia a l'Hospital.

    ResponElimina
  4. Un final antològic per un blog que ja anunciava que s'acabaria no com una cosa natural sinó amb predeterminació. Llàstima, viatjar extramurs d'uns dibuixos sòlids i d'uns comentaris solvents crec que ja no ho trobarem a la xarxa.

    ResponElimina
  5. Que s'acabi l'Extramurs és una llàstima, però ara ens queda el territori que lletra i il·lustració han bastit, aquest hortus conclusus que esdeve locus amoenus. I amb aquest darrer apunt has enfilat tot allò que per al profà és materia dispersa, caos, i que ara per a nosaltres serà cosmos ordenat. Bravo, Girbén!

    ResponElimina
  6. En realitat l'Extramurs no s'acaba, forma part d'un fil continu que va canviant de nom cada cert temps, en definitiva una mutació com les que a diari es produeixen a la natura, la gran majoria desapareixen, però de vegades un fet atzarós ho canvia tot i un nom nou sorgeix del no res.

    ResponElimina
  7. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina